Critic National
, , Critic National, Critic National

În următoarele două săptămâni nu are voie să calce pe picior din cauza operației pe care a suferit-o la genunchiul drept, cu două zile înainte de debutul cantonamentului de la Constanța.

„Nu e o mare greutate pentru mine, pentru că să supraveghezi în condițiile acestea restrictive e mai ușor decât înainte”, a declarat antrenorul.

Fetele și băieții de la loturile naționale sunt deja la al treilea cantonament la mare și așteaptă cu nerăbdare momentul în care se vor relua competițiile.

„Îmi este foarte, foarte dor să mergem din nou la concursuri, dar pe de altă parte mă bucur că ne putem antrena împreună și suntem din nou cu echipa și așteptăm cu toții să revenim în normalitate”, a fost declarația lui Rareș Șipoș.

Andrei Filimon, antrenorul băieților, se bucură că a trecut peste perioada izolării, una extrem de dificilă pentru orice sportiv.

“A trebuit să stăm destul de mult în casă, a fost destul de greu, dar a trecut, sper să fie pentru ultima dată”, a declarat Andrei Filimon.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi