Violeta Alexandru: Va fi o crestere a pensiilor. Vom anunta eventuala modificare a cresterii de 40%

thumbs

Ministrul Muncii a declarat, marti seara, la TVR, ca nu este nimeni in Guvern care sa nu doreasca sa fie marite pensiile si ca va fi anuntata o „eventuala modificare a procentului de 40% cunoscut”.

„Va fi o crestere a pensiilor. Este un Guvern responsabil, care va anunta o eventuala modificare a procentului de 40% cunoscut, in baza analizelor incasarilor la buget. Nu este nimeni care sa nu vrea (…), sa nu aiba intelegere, insa, in mod evident, dincolo de orice populism suntem responsabili si vom comunica datele in baza incasarilor de la buget, dupa o perioada extrem de dificila.”, a spus Alexandru.

Aceasta a mai spus ca este evidenta necesitatea majorarii pensiilor, dar acest ucru trebuie sa fie sustinut de buget.

„Nu este nimeni in aceasta echipa guvernamentala care, din rautate, din rea vointa, sa nu fie de acord cu cerintele pensionarilor. Este evident ca este necesara o suplimentare in baza unei munci pe care au facut-o, desigur, dar acest lucru trebuie sa aiba sustinerea bugetului. Venim dupa o perioada de pandemie, o perioada in care economia a fost greu lovita”, a mai spus Violeta Alexandru.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.