Critic National
, , Critic National, Critic National

Ministrul Economiei – Virgil Popescu a declarat, marți seara, la un post TV, că are o teamă atunci când este vorba despre redeschidrea restaurantelor în contextul creșterii numărului de cazuri noi de coronavirus.

”Evoluția cazurilor nu mă face să fiu optimist cu privire la deschiderea restaurantelor”, a spus ministrul Economiei, marți seara.

Virgil Popescu a afirmat că nu susține închiderea teraselor.

”Din nefericire, regulile nu se respectă deocamdată la terase, mai întâi ar trebui să se respecte regulile la terase de către toată lumea și apoi să deschidem interiorul. Cifrele mă fac să fiu pesimist și mi-e teamă de răspândirea virusului. Chiar dacă din punct de vedere economic îmi doresc ca ele să funcționeze și vom discuta asta mâine, dar nu cred că vor fi șanse”, a declarat Virgil Popescu.

Ministrul spune că nu este în favoarea închiderii teraselor după ora 22.00 sau 23.00, dar acest lucru va fi luat în calcul dacă oamenii și patronii nu respectă regulile și cazurile vor crește.

Acesta a avansat termenul de 1 august pentru noi discuții referitoare la relaxări, pentru a vedea cum evoluează situația epidemiologică.

La rândul său, ministrul Sănătății a spus, marți, că nu vor avea loc noi relaxări în această perioadă.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că se impune prelungirea stării de alertă şi a pregătit o evaluare şi o propunere în acest sens pentru premier şi preşedinte, menţionând că de la 15 iulie nu vor fi impuse restricţii, dar nici nu vor fi măsuri de relaxare.

„Se impune prelungirea stării de alertă. Noi avem şi o evaluare făcută cu care vom merge ca şi propunere în CNSU, la premierul Ludovic Orban şi la preşedinte”, a afirmat Tătaru, la Parlament.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi