Critic National
, , Critic National, Critic National

Două secţii ale unui centru privat de tratare a cancerului din Timişoara au fost închise temporar, până miercuri, după ce au fost testate pozitiv cu Sars-Cov-2 13 persoane. Cele două secții închise sunt Oncologie Medicală şi Hematologie .

Conducerea centrului a transmis că a fost testat tot personalul.
 
”În urma acestei testări extinse au fost identificaţi încă trei angajaţi infectaţi, respectiv un tehnician de radiologie, o infirmieră şi un îngrijitor de curăţenie. În consecinţă, în strânsă colaborare cu conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, conducerea Centrului de Oncologie a luat o serie de măsuri ferme şi stricte, pentru a se asigura ca acest focar va fi stins definitiv”, se arată într-un comunicat.

Secţiile de Oncologie Medicală şi de Hematologie au fost închise până miercuri, pacienții fiind reprogramați pentru tratamentele oncologice pentru perioada imediat următoare. Totodată, s-a redus și activitatea în ambulatoriul de specialitate, acesta funcţionând doar pentru strictul necesar. În acest interval, se realizează dezinfecţia terminală a celor două secţii atât pentru spitalizare continuă, cât şi pentru spitalizare de zi, transmite Agerpres.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi