Acțiune de amploare a Poliției Capitalei – sâmbătă noaptea. 200 de persoane au fost legitimate, iar amenzile au fost în valoare de peste 15.000 de lei

Peste 150 de autoturisme au fost verificate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi mai mult de 200 de persoane au fost legitimate, în cadrul unei acţiuni a Poliţiei Capitalei.

Conform unui comunicat al DGPMB, în noaptea de 15 spre 16 august, Poliţia Capitalei a acţionat simultan, cu efective mărite, în mai multe filtre, amplasate în toate sectoarele municipiului, pentru asigurarea unui climat de linişte publică şi siguranţă civică.

Au fost verificate peste 150 de autoturisme şi legitimate mai mult de 200 de persoane.

Un număr de 17 permise de conducere au fost reţinute, majoritatea pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau pentru consum de substanţe psihoactive.

Au fost retrase 10 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constate şi 2 seturi de plăcuţe cu numărul de înmatriculare, Precizează Poliţia Capitalei, într-o postare pe pagina de Facebook.

De asemenea, au fost întocmite 6 dosare de cercetare penală, 3 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, 2 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi unul pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere în concurs cu conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii au dat amenzi în valoare de peste 15.000 de lei. Statisticile ne arată că vara, consumul de alcool crește. Motiv pentru care polițiștii fac controale mai dese pentru a-i găsi pe șoferii inconștienți care pun în pericol viețile celorlați participanti la trafic.

 

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top