Critic National
critic national stiri 24/7

Adrian Iencsi, prima conferință de presă ca antrenor în Giulești: „Aș fi dorit ca Rapidul să fie în Liga 1, iar eu să nu fiu aici!” + „Nu garantez că promovăm!”

Adrian Iencsi a preluat din mers Rapidul, după ce Dan Alexa a ratat promovarea și s-a despărțit de Giulești. Antrenorul spune că s-a înțeles în câteva ore cu Victor Angelescu. Fostul fundaș din Giulești a participat la prima conferință de presă din noua sa postură. Adrian Iencsi a dezvăluit că și-ar fi dorit ca Rapidul să fie în Liga 1, iar el să nu ajungă antrenorul echipei. Iencsi nu le garantează suporterilor promovarea, dar spune că va încerca să schimbe din temelii echipa: „Suntem în reconstrucție”, spune Iencsi. Adrian Iencsi, prima conferință de presă ca antrenor în Giulești: „Aș fi dorit ca Rapidul să fie în Liga 1, iar eu să nu fiu aici!” „Aș fi preferat ca Rapidul să fie acum în Liga 1, iar eu să nu fiu antrenor aici. Sută la sută. Mi-aș fi dorit foarte mult ca Rapidul să fie iar în Liga 1, știu ce înseamnă pentru suporteri să se confrunte iar cu Steaua, cu Dinamo… Negocierile au fost foarte rapide. Eu nici nu mă gândeam, chiar urmăream și eram curios cine va fi antrenor. Cred că într-o oră și jumătate s-a decis totul. Nu mi-a trebuit prea mult timp. M-au contactat într-o zi și în aceeași zi am dat răspunsul. Am cerut să am libertatea de lucru și autoritate față de tot ceea ce înseamnă selecția, modul de lucru, comunicarea. Lucrurile astea nu sunt decât verbal, dar vom vedea pe viitor. Intotdeauna îți asumi un risc, pentru mine Rapidul este o provocare. Acestă meserie de antrenor este o provocare. Îmi place, sunt pasionat. Probabil că nu mi-aș fi asumat să preiau Rapidul. E o provocare pentru mine, știu că suporterii așteaptă o promovare. Știu că au fost foarte dezamăgiți. Dar ei trebuie să înțeleagă că s-au reușit lucruri foarte bune. Nu e un capăt de țară că nu s-a promovat. Suporterii așteaptă ca echipa să aibă identitate. Eu sunt sigur că dacă jocul Rapidului ar fi arătat altfel, nu ar fi fost dezamăgiți. Nopțile mele sunt la 4,5 (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi