Adrian Mihalcea știe de ce îl vor suporterii pe Mircea Rednic înapoi la Dinamo: „Și eu m-aș simți extraordinar de mândru”

Adrian Mihalcea (44 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a explicat de ce crede că suporterii vor să îl readucă pe Mircea Rednic (58 de ani) în „Ștefan cel Mare”. Dinamoviștii l-au înlocuit pe Adrian Mihalcea cu Gheorghe Mulțescu (68 de ani), însă acum se gândesc la o nouă schimbare de antrenor și au pus ochii pe Mircea Rednic, antrenor care tocmai s-a despărțit de Poli Iași. Adrian Mihalcea: „Mircea rednic a avut ultima performanță majoră cu Dinamo” Fostul antrenor al „câinilor” consideră că este firească dorința suporterilor de a-l readuce pe Mircea Rednic la echipă, având în vedere istoricul acestuia pe banca tehnică a lui Dinamo. „Faptul că a avut ultima performanță majoră, câștigarea campionatului, și legătura strânsă cu mare parte din suporteri a dus la această dorință a celor de la DDB de a-l readuce. E foarte bine. Și eu m-aș simți extraordinar de mândru dacă 20.000 de oameni m-ar dori la echipă”, a spus Adrian Mihalcea, la Digi Sport. Condiția pusă de Ionuț Negoiță Conform surselor ProSport, patronul echipei Dinamo, Ionuț Negoiță, a anunțat că nu ia în calcul varianta Mircea Rednic atât timp cât deține pachetul majoritar de acțiuni – și e factor de decizie – singurul scenariu în care acceptă revenirea „Puriului” la echipă este ca suporterii să preia integral acțiunile sale, gratis. Până când tranzacția nu va avea loc, Negoiță îi dă credit lui Gigi Mulțescu, tehnician ce a reușit să resusciteze rapid echipa. Cu „SMURD-ul” pe banca tehnică, Dinamo, o echipă decimată și de nenumărate cazuri de COVID-19, a reușit să obțină patru puncte: victorie cu FC Volutari, 2-1, și remiză cu FC Viitorul, 1-1. Contractul lui Gigi Mulțescu a expirat, dar Negoiță ar dori ca tehnicianul, care a condus echipa în ultimele două partide din Liga 1, să semneze o nouă înțelegere. De altfel, patronul „câinilor” e cel care a insistat pentru aducerea antrenorului. (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top