Critic National
Aglomerație la ATI: Unitatea mobilă de terapie intensivă din Galați este mutată la Timișoara, Critic National

Aglomerație la ATI: Unitatea mobilă de terapie intensivă din Galați este mutată la Timișoara

Unitatea mobilă de terapie intensivă instalată la Galați în urmă cu o lună este mutată la Timișoara, din cauza creșterii accelerate a cazurilor critice.

Unitatea mobilă de terapie intensivă instalată la Galați în urmă cu o lună este mutată la Timișoara, din cauza creșterii accelerate a cazurilor critice.

Potrivit Prefecturii Galați, ca urmare a creșterii accelerate a cazurilor critice ce au nevoie de asistență medicală în terapie intensivă în zona de vest a țării, Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției a decis mutarea unității mobile de terapie intensivă de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Galați la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara.

Unitatea mobilă de terapie intensivă a ajuns la Galați în urmă cu o lună. Repartizarea unității mobile ATI a fost făcută în condițiile în care atunci în Galați crescuse alarmant numărul de infectări și a fost depășită capacitatea de internare a pacienților critici în secțiile de terapie intensivă.

În ultima săptămână însă, la Galați, numărul de infectări este în scădere.

 

 

sursa mediafax

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi