Măsuri de urgență impuse marți seară, la Clinica de Chirurgie Vasculară din Timișoara. Secția va intra în carantină pentru 14 zile, după ce 9 asistente/infirmiere și 10 pacienți au fost confirmați pozitiv COVID, toți asimptomatici. Anunțul a fost făcut de medicul Radu Pătrașcu, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgența din Timisoara. 

Alertă epidemiologică la Timișoara, Clinica de Chirurgie Vasculară intră în carantină, pacienți transferați

În aceste condiții, pacienții negativ COVID vor fi externați, dacă situația medicală o permite, iar  pacienții asimptomatici vor fi trimiși în spitalele suport sau externați, cu consult infecționist, după caz, cu urmărire pentru retestare.

Pacienții rămași internați în secție vor fi monitorizați și îngrijiți de personalul medico-sanitar care a efectuat testul Covid și care a primit două rezultate negative la interval de 72 de ore.

Până la expirarea perioadei de carantină, internările noi, de urgență, se fac pe secțiile clinice de Chirurgie 1, 2 și 3,. În paralel, a început dezinfecția terminală în Clinica de Chirurgie Vasculară. Aceasta va fi efectuată continuu, în condiții de siguranță, până la externarea tuturor pacienților și stingerea tuturor cazurilor pozitive.

[wpcc-iframe style=”border: none; overflow: hidden;” src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRaulPatrascuPNL%2Fposts%2F4198089566931681&width=500″ width=”500″ height=”301″ frameborder=”0″ scrolling=”no”]

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.