Autocarul echipei CFR Cluj, transformat în ring de dans. Vinicius, Omrani și Cestor au dat tonul la distracție | VIDEO

A fost bucurie mare în tabăra echipei CFR Cluj. Echipa a cucerit titlul, după o perioadă cumplită. La finalul partidei jucătorii s-au descătușat. Billel Omrani a arătat că are mișcări elegante și când dansează, nu doar pe terenul de fotbal. „Strigați cu noi: CFR Cluj este cea mai bună echipă” a îndemnat atacantul formației din Ardeal.

Omrani a fost în formă și în momentul în care s-a pus pe cântat. Vinicius, Cestor, Golofca nu l-au lăsat la greu și au încercat să-l ajute. „Campionii! Campionii! Ole, ole, ole!”, au strigat fotbaliștii.

Jucătorii echipei CFR Cluj au fost foarte tensionați în această perioadă. Și-au spus ofurile la interviurile de la final de meci În momentul în care am dat al treilea gol, cred că am și plâns pe teren. Când am venit la CFR, mă gândeam că o să fie cel mai ușor titlu, dar apoi a fost mai greu. La meciul cu Steaua n-am putut să stăm în ghete, a fost inuman. Și fără suporteri, și fără Mister. Asta e viața, să trăim prezentul și în viitor să sperăm că va fi mai bine. Suntem jucători experimentați, e normal să fim cei mai buni, dar și Craiova are tineri de mare viitor și îmi pare rău pentru ei. I-am zis soției să-mi aducă mai multe șampanii înainte de meci, m-am simțit campion și asta m-a ajutat să-mi îndeplinesc obiectivul”, a declarat Alexandru Chipciu. A fost ultimul meu meci la CFR Cluj, o să aflați curând și destinația… după ce mă mai calmez. Mă bucur, așa cum le-am spus colegilor și în vestiar, pentru gladiatorii mei. Prin ce am trecut noi… doar cu ajutorul unor caractere puternice am fi reușit. Este cel mai greu campionat pe care l-am câștigat. Prin ce am trecut noi, cu pandemia de coronavirus… Ne bucurăm foarte mult. Mulțumesc băieților. Au fost multe momente dificile în care ne-am întrebat dacă renunțăm sau nu. Marian Copilu (n.r. președintele clubului CFR Cluj) ne-a arătat drumul cel bun…. El și Mister Petrescu”, a (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top