Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că Guvernul pe care îl conduce își dorește să crească pensiile, dar procentul majorării depinde de prognozele economice. Prim-ministrul susține că în decursul acestei săptămâni va fi finalizată analiza privind punctul de pensie.

”Obiectivul Guvernului este să majoreze pensiile, dar această majorare se va face pe baza unor analize extrem de serioase. E vorba de raportul privind starea economiei la șase luni. De asemenea, al doilea element, e dat de comisia de prognoză, dar și de instituțiile internaționale. În funcție de aceste evoluții vom stabili.

Nimeni nu poate să vă spună exact o cifră. Analiza punctul de pensie va fi terminată în cursul acestei săptămâni.

Deocamdată n-am o opinie. Aștept studiile de impact. Cert este că ne dorim să creștem pensiile, dar această creștere să poată fi susținută și în anii viitori”, a declarat Ludovic Orban, luni.

[wpcc-iframe style=”border: none; overflow: hidden;” src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fguv.ro%2Fvideos%2F287521415917458%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen=”allowfullscreen”]

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.