Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi a  desemnat câștigătorii pentru proiectarea și execuția loturilor 3 și 4 ale Centurii București, zona de nord. Cumulat, este vorba de 13 kilometri de șosea, iar executații au la dispoziție 2 ani și 8 luni pentru a termina lucrările, potrivit comunicatului CNAIR.

CNAIR a desemnat firmele care vor executa loturile 3 și 4 ale Centurii Bucureștiului

Pentru lotul 3, ofertantul desemnat câștigător este compania turcă NUROL INSAAT VE TICARET A.S., cu prețul de 428,827,572.23 lei fără TVA și un punctaj total de 98.23 puncte, din care 48.23 de puncte pentru componenta financiară și 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Compania turcă a construit unul dintre cele mai lungi poduri suspendate din lume, precum și tunelul de metrou pe sub Bosfor.

Proiectarea și execuția lotului 4 va fi efectuată de  Asocierea S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. (S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – Lider de asociere), cu preţul de 312.633.551,09 Lei fără TVA și un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară și 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Ambele contracte au o durată de 30 de luni, din care 12 luni pentru proiectare și 18 pentru execuția lucrărilor.

Toate detaliile pe Realitatea Financiară.

 

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.