Comunicat de presă – BC CSU Sibiu, direct în grupele FIBA Europe Cup

Comunicat de presă – BC CSU Sibiu, direct în grupele FIBA Europe Cup

BC CSU Sibiu va juca, pentru al doilea sezon consecutiv, direct în grupele FIBA Europe Cup şi îşi va afla adversarii în 18 august, atunci când este programată tragerea la sorţi.

După un sezon încheiat mult prea devreme din cauza pandemiei de coronavirus şi după luni de zile în care am aşteptat cu toţii veşti bune despre revenirea la baschet, astăzi, au fost anunţate informaţii noi referitoare la formatul pentru sezonul 2020/2021 al FIBA Europe Cup.

Anul acesta sunt excluse tururile preliminarii, iar celor 16 echipe înscrise în FIBA Europe Cup, se vor alătura alte 11 echipe provenite din Basketball Champions League. Acestea vor fi repartizate în 7 grupe, iar tragerea la sorţi este programată pentru data de 18 august.

‘Abia aşteptăm să revenim în competiţii şi ne bucurăm că vom juca, din nou, în grupele FIBA Europe Cup. Anul trecut am făcut o impresie bună şi sunt sigur că în sezonul 2020/2021 vom folosi experienţa acumulată pentru a ne prezenta şi mai bine în Europa’, a spus Horaţiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Boardul FIBA Europe se va reuni la data de 1 septembrie 2020, pentru a discuta, în funcţie de evoluţia pandemiei, datele de debut a partidelor oficiale.

Alături de BC CSU Sibiu, CSM Oradea va mai evolua, dintre echipele de la noi din ţară, în această competiţie, în sezonul 2020/2021.

Gabriela Vişan
Marketing&PR BC CSU Sibiu
email:[email protected]
www.bc-csusibiu.ro
www.facebook.com/BCCSUSibiu/


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.