Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu

Tinerii interesaţi de fotografie sunt invitaţi să surprindă în imagini frumuseţile oraşului Sibiu, în cadrul acţiunii „ORIZONTURI SIBIENE”

Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi Fotoclubul ORIZONT invită tinerii care locuiesc în oraş, sau care au vizitat oraşul să trimită fotografii originale cu profilul clădirilor, din diverse locaţii înalte (clădiri cu o perspectivă largă, poduri de case, turnuri etc.), care să scoată în evidenţă orizontul Sibiului.

Linia orizontului nu este doar o noţiune abstractă, aceasta ne determină să privim în perspectivă, în depărtare, în viitor. Tinerii pasionaţi de fotografie care au surprins imagini inedite cu oraşul văzut de sus sunt invitaţi să trimită maximum 10 fotografii la o rezoluţie minimă de 1920×1080 pixeli, pe adresa: [email protected], până în data de 2 septembrie 2020, alături de numele integral al autorului. Cele mai bune lucrări vor fi premiate în luna septembrie, şi vor apărea în broşura „Orizonturi Sibiene”.

„Din dragoste pentru Sibiu şi pentru tot ce are el mai frumos, am dat startul unui concurs care să cuprindă cele mai spectaculoase şi surprinzătoare fotografii făcute de la înălţime în oraşul nostru. Din cauza situaţiei actuale, ne este greu să decidem care este cel mai prielnic moment de a vizita Sibiul. Dar, fie că vom provoca sibienii să o ia la pas pentru a realiza fotografii, fie că îi vom determina pe cei care au vizitat oraşul nostru să caute în arhivele fotografice, dorim să punem în valoare inepuizabila expresie a profilului urban sibian, farmecul şi capodoperele arhitecturale ale semeţului burg”, au declarat organizatorii.

Proiectul este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi Fotoclubul ORIZONT, fiind co-finanţat de Primăria Municipiului Sibiu şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

Departamentul de Relaţii Publice


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi