Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Dumitru Oprea, deputat PNL de Iaşi

„Salvatorii” PSD mai presus de interesul românilor

PSD continuă jocul electoral pe care l-a desfăşurat pe toată perioada pandemiei şi anunţă o moţiune de cenzură împotriva guvernului Orban, într-un moment total nepotrivit României.

Singurul scop al lor este de a încurca executivul PNL în lupta pentru stoparea răspândirii SARS-CoV-2 şi păstrarea economiei ţării pe linia de plutire.

O eventuală cădere a guvernului, puţin probabilă, ar arunca România în haosul politic al negocierilor formării unui nou cabinet, într-o perioadă când este nevoie de unitate naţională pentru a depăşi cu toţii această dificilă criză din sănătate.

Mai sunt aproximativ trei luni până la alegerile parlamentare, care presupun implicit şi numirea unui nou guvern, conform noii majorităţi formate în urma scrutinului. De ce PSD aruncă ţara în haos pentru câteva luni de guvernare?

Oricum, PNL, după alegerile generale, va numi guvernul, întrucât, aşa cum arată sondajele, PSD va fi, pentru prima dată în ultimele trei decenii, în situaţia de a nu a mai avea majoritatea de facto în cele două camere. Semn că şi românii s-au săturat de politica toxică a PSD, care urmăreşte doar interesul unor membri, baroni ai organizaţiilor locale.

Rar ţi-e dat să vezi atâta ipocrizie cum se găseşte la PSD. Liderii acestui partid au pus în pericol viaţa românilor prin împiedicarea guvernului să îşi facă treaba. Motiv pentru care strigă cât pot de tare că ei vor fi „salvatorii” naţiei.

Prof. univ. dr. Dumitru OPREA

Deputat PNL de Iaşi


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi