Comunicat de presă – IPJ Sibiu

Nr. 204 din 31 iulie 2020

DACĂ LE-AŢI VĂZUT, ANUNŢAŢI URGENT POLIŢIA!

Poliţiştii sibieni caută două minore în vârstă de13, respectiv 14 ani, care au plecat împreună voluntar de la domiciliile lor, din localitatea Şura Mare, jud. Sibiu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanelor în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

La data de 31 iulie a.c., două femei au sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu despre faptul că, în data de 29 iulie a.c., fiicele lor, PETREUŞ IOANA MARIA, respectiv CERNAT ALESIA ANDREEA, în vârstă de 13, respectiv 14 ani, au plecat împreună voluntar de la domiciliile lor din localitatea Şura Mare, jud. Sibiu, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente PETREUŞ IOANA MARIA: înălţime 1.62, greutate 56 kg., faţă ovală, ten alb, ochi căprui, păr şaten deschis şi lung până la nivelul bazinului.

Obiecte de îmbrăcăminte: tricou de culoare gri, pantaloni tip blue jeans de culoare albastru deschis, sandale argintii.

Semne particulare:pe antebraţul mâinii drepte, pe partea superioară, prezintă mai multe cicatrici sub formă de tăieturi. Familia nu dispune de o fotografie a minorei.

Semnalmente CERNAT ALESIA ANDREEA: înălţime 1.55, greutate 55 kg., faţa ovală, ten alb, ochi verzi, păr blond închis, constituţie atletică.

Obiecte de îmbrăcăminte: tricou alb cu înscris roz, pantaloni negri din bumbac, pantofi sport din pânză de culoare neagră, şapcă negru cu alb.

Semne particulare: pe antebraţul mâinii drepte, pe partea superioară, prezintă mai multe cicatrici sub formă de tăieturi, iar în zona bazinului are un tatuaj în formă de inimă şi inscripţia 07.03. Fotografia minorei este ataşată.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top