Comunicat de presă – Partidul Mişcarea Populară Alba

Anticipăm că va fi o campanie murdară şi a început!

Când partidele politice ar trebui să fie preocupate de construcţii (nu doar ca mesaj frumos pe afişe electorale), când ar trebui să pornească proiectele mari de infrastructură, proiecte atât de necesare ca să putem trece la un alt nivel, ele continuă aceleaşi practici mizerabile, fac politica anilor ’90 folosindu-se de mijloace ce arată nimicnicia unor lideri de 2 lei şi a unor echipe aşijderea.

Am constatat că noaptea trecută au fost tăiate efectiv corturile instalate de Partidul Mişcarea Populară pe raza oraşului Alba Iulia.

Într-un oraş civilizat şi smart aşa cum se doreşte a fi acest oraş, nu au cum să existe asemenea episoade. Venim în administraţie cu proiecte reale, venim cu crezul că sumele atrase şi cheltuite din fiecare buget al fiecărei primării va fi justificat transparent, venim ca parteneri de nădejde pentru obiectivele oamenilor din acest municipiu.

Rămânem partidul cu valori autentice, rămânem partidul ce a evoluat spre Europa cu fiecare an ce a trecut şi cu fiecare membru care ni s-a alăturat.

Înţelegem că deranjăm devenind pe zi ce trece mai puternici, dar locuitorii ne vor da nota finală la vot.

Indiferent de mijloacele prin care unii înţeleg să ne pună piedici, noi ne vom lupta şi la alegerile locale şi la cele parlamentare să reprezentăm cât mai bine şi cu profesionalism tinerii acestui judeţ care au nevoie de un viitor sigur aici, care au nevoie să aibă pentru ce rămâne, îi vom sprijini pe părinţii şi pe bunicii lor să aibă un trai mai bun tot aici.

Vom face toate demersurile necesare pentru ca cei care au comis astfel de fapte să plătească şi pentru ca cei care îşi desfăşoară activităţile politice şi de campanie cu bună credinţă şi dăruire să nu mai treacă prin aşa ceva.
Ruşinea este a celor care se coboară la huliganism, la acte de distrugere, la jigniri. Astfel de fapte nu vor rămâne netaxate de electorat.

Noi vom fi tot mai puternici şi vom fi în această campanie cu inima şi cu mintea deschisă.
Cu mesajul „Toţi pentru Alba Iulia” şi în jurul candidatului PMP la Consiliul Judeţean Alba, Clement Negruţ, vom fi pentru toţi cetăţenii şi împreună cu aceştia.

De asemenea, locuitorii din Alba Iulia trebuie să aibă parte de un oraş aşezat pe harta Europei pe locul meritat, fără incidente de acest fel. Iar cu primarul din partea PMP, Marius Adrian Haţegan, toate acestea vor deveni posibile.

Oamenii care-şi iubesc ţara vor învinge întotdeauna şi nu-şi vor lăsa semenii la greu.

Partidul Mişcarea Populară Alba


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.