Comunicat de presă – Partidul Verde filiala Suceava

De nenumărate ori, noi, verzii suceveni am vorbit de importanţa educaţiei din România. Ea, practic, în acest moment, este lăsată de izbelişte. Actualul ministru care reprezintă educaţie este unul slab, pune pe primul loc respectul faţă de partid, combinaţiile, iar la final educaţia populaţiei.

Problema salarizării cadrelor didactice este una importantă, care dacă nu este rezolvată inteligent va duce la frământări.

Sigur, se cunoaşte faptul că un popor fără o educaţie solidă este mai uşor de condus, mai uşor de manevrat. Liderii liberali din România, inclusiv cei din Europa, cunosc acest aspect, sunt bucuroşi, iar cu cât au parte de un popor mai slab pregătit, cu atât îi pot manevra mai uşor.

Puterea educaţiei, puterea unei cărţi, dacă este la timp făcută, reprezintă pentru naţiune o adevărată forţă, cu cât eşti mai educat, cu atât eşti mai inteligent şi îţi alegi adevăraţii lideri, nu resturile.

Puterea educaţiei a fost bine punctată inclusiv de Horia prin îndemnul său faţă de ţăranii români din Ardeal de a-şi da copii la şcoli.

Suntem în perioada în care şcoala este gratuită, dar avem mulţi analfabeţi.

Sfatul verzilor suceveni este de a citi cât mai mult. Când noi vom ajunge la putere grija va fi mare pentru învăţământ, iar salariile vor avea o altă consistenţă, una pozitivă.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde Filiala jud. Suceava


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.