Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Partidul Verde, filiala Suceava

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că anul acesta vor fi cele mai dure alegeri.

Acei primari aflaţi în funcţii şi care simt că pierd puterea sau nu au certitudinea că vor câştiga, vor face orice pentru a mai sta încă 4 ani la conducere. Deja sunt semne venite din partea lor. Ameninţă că le taie ajutorul social la cei care semnează şi pentru alţi candidaţi, pun anumite persoane să facă sesizări la diferite instituţii ale statului, iar toate aceste lucruri duc la un disconfort, la o tensiune care până la urmă poate exploda.

În judeţul Suceava , la categoria „primarilor frustaţi”, pe cei mai mulţi îi găsim de la fostul PDL, din simplu motiv că pedeliştii au iubit minciuna, violenţa şi puterea.

Sfatul nostru, al verzilor suceveni, pentru asemenea specimene este de a renunţa la astfel de tactici. Este jenant pentru un individ care a fost primar 12, 16 ani şi nu a făcut mai nimic pentru comunitate, doar pentru propria familie şi a celor apropiaţi, să se agăţe mai departe de funcţie. Nu poţi să mergi cu minciuna mai departe, deja eşti compromis, iar comunitatea de cunoaşte şi într-un final, te abandonează.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi