Comunicat de presă – Rotary Club Continental Bucureşti

Rotary Club Continental Bucureşti susţine tinerii actori!

Cu o veche istorie în sprijinirea tinerilor artişti, Rotary Club Bucureşti Continental susţine de această dată trupa de improvizaţie a Teatrului Arte dell’Anima – Improfix, prin donarea unei sume considerabile pentru desfăşurarea spectacolelor, promovarea tinerilor artişti şi susţinerea financiară a acestei trupe. Într-un perioadă extrem de dificilă pentru cultură, iată că Rotary Club Bucureşti Continental vine în sprijinul tinerilor actori.

Rotary Club Bucureşti Continental s-a constituit ca asociaţie non-profit în luna iunie 2001, având un număr de 14 membri fondatori. De-a lungul timpului, clubul s-a implicat în diverse acţiuni caritabile, cu un impact extraordinar asupra comunităţii, de la donaţii pentru teatrele din Bucureşti la dotarea cu echipamente tehnice a şcolilor, precum şi sprijinul financiar pentru tineri muzicieni de a participa la concursuri internaţionale, Rotary Club Bucureşti Continental continuă să-şi pună amprenta în evoluţia armonioasă a tinerilor artişti. Pentru detalii despre proiectele desfăşurate vizitaţi site-ul: www.rotaryclubcontinental.ro.

Pentru prima dată, Teatrul Arte dell’Anima, condus de către fondatoarea acestuia, actriţa Crina Linţă, reuneşte într-un proiect ambiţios tineri actori profesionişti din Chişinău, Timişoara, Cluj şi Bucureşti. Cei mai creativi, dinamici şi spontani actori selectaţi în urma castingului „Anima pentru Societate VIII”.

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentaţi improvizatori muzicali.

Improvizaţia este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginaţiei şi al abilităţilor actoriceşti. Un spectacol de improvizaţie nu presupune nimic altceva decât nişte actori carismatici, o bucăţică de scenă şi multă disponibilitate, iar din partea publicului puţină dorinţă de a participa la crearea magiei şi a bunei dispoziţii, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de improvizaţie din România.

Distribuţie completă: Emanuel Bighe, Irina Ştefan, Cătălin Ştefan Bucur, Armand Crişan, Petru Marginean, Laura Gabriela Oana, Teodor Abagiu, Crina Linţă, Dumitru Ţui, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu

Coach: Mihaela Sîrbu

Clape: Vlad Pasencu

Design şi fotografie afiş: Andrei Runcanu

Spectacolul are loc în datele de 14 şi 19 august 2020, ora 21:00, la Grădina TVR, iar biletele sunt disponibile aici: www.artedellanima.iabilet.ro.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.