Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – TNL Iaşi

Tineri excepţionali ai Iaşului premiaţi la Gala Tinerelor Valori 2020

Tinerii Liberali din Iaşi (TNL Iaşi) au organizat sâmbătă, 8 august, cea de-a XII-a ediţie a Galei Tinerelor Valori, în prezenţa miniştrilor Costel ALEXE, Nelu TĂTARU, a primarului Municipiului Iaşi, Mihai CHIRICA, şi a unor membri ai Guvernului şi ai Parlamentului.

Într-un eveniment restrâns, cu respectarea tuturor prevederilor în acord cu legislaţia în vigoare, au urcat pe scenă 11 premianţi care fac cinste Iaşului în domenii de activitate cu impact social mare.

Printre aceştia s-au numărat medicul rezident ALINA CIGOLI-SENESCU, care în luna martie a fost voluntar la spitalul-focar din Suceava, activistul Bogdan TĂNASĂ, fondatorul celebrului proiect „Casa Share”, tânăra Ines Nerina RAMBU, vlogger şi fondatoarea unui ONG care luptă pentru a face mai frumoasă viaţa persoanelor care suferă de diabet, dar şi Mircea MERIACRI, tânărul care a implementat proiectul Rise Up – Iaşi Capitală a Tineretului.

Alături de ei s-au regăsit voluntarii care au contribuit la organizarea vizitei Sanctităţii Sale Papa Francisc, tinerii Răzvan STAVARACHE, Flavian BÎRLIBA, Marian GĂBUREANU şi Ioan URSACHE, antreprenoarea Benedicta DROBOTĂ, cea care a înfiinţat prima fabrică de ciocolată artizanală din Iaşi, profesorul de muzică Petran PAVELIUC şi Paul POPA, membru fondator al organizaţiei Iaşi Club de Biciclete Team.

Premiile au fost înmânate de Ministrul Mediului, Costel Alexe, Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, Primarul Municipiului Iaşi, Mihai Chirica şi reprezentanţi ai Guvernului şi Parlamentului României.

„Suntem la un eveniment în care celebrăm performanţa şi tinerii care au adus plus valoare oraşului nostru, Iaşi. Sunt tineri de excepţie, pe care ne dorim să-i premiem an de an, pentru că au reuşit să ducă oraşul Iaşi pe podiumurile internaţionale. În fiecare an, de 12 ani încoace, îi premiem pe cei care au performat şi au reuşit să facă din oraşul nostru, unul de excepţie.”, a declarat Marius Minea, Preşedintele TNL Iaşi.

Prezent la eveniment, Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor le-a transmis participanţilor un mesaj emoţionant: ,,V-aţi întrebat vreodată cum ar arăta viaţa Iaşului fără tineri? Dar a României? Astăzi, la nivel naţional, municipiul nostru are cel mai bun procent pe segmentul 18 – 35 de ani. Niciun alt oraş nu are o populaţie şi o energie tinere atât de mari precum Iaşul. Este de datoria noastră să-i ţinem pe aceşti tineri în municipiul nostru, în judeţul nostru pentru ca împreună cu ei, cu energia lor, cu determinarea lor să schimbăm faţa întregului judeţ. Avem nevoie mai mult ca oricând ca toţi cei care astăzi sunt tinerii Iaşului, ai judeţului nostru, să fie sprijiniţi, şi de autoritatea publică locală, şi de autoritatea publică judeţeană, şi de noi toţi ceilalţi, pentru că împreună vom reuşi.”
De asemenea, Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iaşi, i-a încurajat pe tineri şi i-a asigurat de toată susţinerea sa în implementarea proiectelor pentru Iaşi: ,,Suntem un oraş viu, iar acesta este rolul meu, pe care mi l-am asumat de la începutul carierei politice, să facem din Iaşi un oraş cu care să ne mândrim. Principalul obiectiv pe care mi l-am stabilit a fost promovarea oamenilor frumoşi pe care acest oraş îi are şi care reprezintă, de fapt, principala noastră valoare. Este momentul unic, din punctul meu de vedere, după 30 de ani, când putem toţi să închegăm o echipă frumoasă care să lupte pentru România.”

Departamentul de Comunicare al TNL Iaşi


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi