COVID-19 la Gara CFR Constanța: o casieră a murit, alte trei sunt în spital

O casieră care lucra la Gara CFR Constanța a murit și alte trei, infectate cu noul coronavirus, sunt internate în spital. Direcția de Sănătate Publică Constanța desfășoară o anchetă epidemiologică.

Potrivit directorului executiv al DJSP Constanţa, Cristina Schipor, o angajată din cadrul casei de bilete de la Gara CFR Constanţa a decedat din cauza COVID-19, la sfârşitul săptămânii trecute, iar alte trei angajate au fost confirmate cu noul coronavirus, în această situaţie fiind declarat focar cu virusul SARS-CoV-2 în incinta instituţiei.

“Specialiştii noştri au declanşat ancheta epidemiologică, dar din păcate pacientul 0 a decedat la sfârşitul săptămânii trecute şi acum medicii se ocupă de tratamentul celor trei angajate din cadrul Gării CFR Constanţa, iar infecţioniştii DSP stabilesc contactele pe care bolnavii le-au avut în cadrul familiei şi colegilor de serviciu”, a declarat Cristina Schipor.

De la debutul pandemiei, au fost diagnosticate cu COVID-19, în judeţul Constanța, 1.499 de persoane, 38 de pacienţi fiind declaraţi decedaţi.

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top