Critic National
critic national stiri 24/7

Cristi Borcea, reacție dură după ce Ionel Dănciulescu a fost îndepărtat de la Dinamo de spaniolii care au cumpărat clubul. „Să terminăm cu comunismele astea”

Dinamo a scăpat de faliment, iar spaniolii care au cumpărat clubul pregătesc mai multe mutări supriză. Primul om care a plecat de la club a fost Ionel Dănciulescu. În locul său a fost numit spaniolul Rufo Collado. Cristi Borcea spune că regretă decizia acționarilor, dar afirmă că este normal ca noul patron să-și aducă propria echipă. La Dinamo au început schimbările după ce clubul a fost preluat de spaniolul Pablo Cortacero. Lui Gigi Mulțescu nu i-a fost prelungit contractul, dar fostul antrenor va primi o funcție în cadrul clubului. Ionel Dănciulescu a primit o lovitură devastatoare. În locul lui, în funcția de director sportiv, a fost numit Rufo Collado. Cristi Borcea spune că este corect ca spaniolii să nu fie criticați că aduc o nouă echipă. „Dănciulescu este o legendă, dar cei care plătesc decid. Să terminăm cu comunismele astea. Este adevărat că Danciu merita să rămână. Eu l-am susținut și pe Cornel Dinu. Dacă nu era Cornel Dinu în anul 1995 nu mai vorbeam de Dinamo acum”, a declarat Cristi Borcea la Digi Sport. „Cine vine la echipă aruncă patru milioane de euro” Fostul acționar dinamovist a negat că s-ar implica la Dinamo după ce Ionuț Negoiță a vândut clubul. Spune că nu mai vrea să audă de fotbal și că nu ar fi investit în „Ștefan cel Mare” nici dacă ar fi avut 100 de milioane de euro. A avut un mesaj și pentru spaniolii care au cumpărat clubul. Este convins că aruncă banii pe fereastră. „Eu nu am nicio treabă cu Dinamo. Dacă au venit spaniolii trebuie să fie susținuți. Eu am spus și atunci când Andone a adus pe cineva să cumpere Dinamo, și atunci când a fost cu Claudiu Florică. Cine vine la echipă aruncă patru milioane de euro pe fereastră. Eu când am plecat am lăsat echipa cu 13 trofee și uite unde este acum”, a mai declarat Borcea. The post Cristi Borcea, reacție dură după ce Ionel Dănciulescu a fost îndepărtat de la Dinamo de (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi