Doi români au copiat unul de la altul. Și meciurile, și câștigul! S-a terminat foaaarte bine pentru ei. Cu 450.000 de lei!!

Prietenul la nevoie se cunoaște. Și mai ales la câștig! Doi ‘flăcăi’ din Motru au plecat acasă cu 450.000 de lei fiecare, frați de câștig, după niște bilete pe care după ce le vezi, spui ‘aaa, păi așa puneam și eu’. Da, asta e impresia când vezi niște pronosticuri simple, logice, care normal că ies, nu? Ies când îți e lumea mai dragă, da. Osnaga Sever și Zbârnea Gheorghe au plecat cu teancurile de bani acasă după ce au pus la Fortuna două bilețele pline de minuni. Am stat de vorbă cu ei și ambii cred că pariurile sunt o treabă 50-50. Adică 50% noroc, 50% știință. Poate cu un 1% decisiv știință. Pariurile lor preferate, după cum am văzut și în biletele câștigătoare la Fortuna, sunt simple, de școală veche rezultat final și total goluri. Înainte să-i întrebăm ce fac cu banii, am vrut să știm ce echipe le aduc cele mai mari pierderi, echipe care-i scot de la pariuri, cum zice românul. Vrei să afli care sunt secretele câștigătorilor? Citește restul articolului pe site-ul Fortuna, unde poți vedea și biletele câștigătoare de 450.000 de lei! -> Click AICI The post Doi români au copiat unul de la altul. Și meciurile, și câștigul! S-a terminat foaaarte bine pentru ei. Cu 450.000 de lei!! appeared first on Prosport.

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.