tiktok trump

Trump le-a declarat reporterilor că ASUA vor face posibilă orice operaţiune de vânzare a aplicaţiei chinezeşti către compania americană Microsoft, drept urmare statul american merită o parte din banii incasaţi, indiferent dacă aceştia provin din China sau de la Microsoft. În ceea ce priveşte modalitate prin care aceşti bani ar urma să ajungă în conturile SUA, Trump nu a oferit nicio explicaţie, scrie Mediafax.

 

Donald Trump a dat undă verde pentru ca Microsoft să achiziţioneze TikTok, însă nu mai târziu de 15 septembrie.  Ministerul de Externe al Chinei a declarat că se opune ferm acţiunilor americane împotriva companiilor de software chinezeşti, sperând ca SUA să pună punct policitilor discriminatorii. Având în vedere ultimele evenimente, TikTok a negat acuzaţiile că ar trimite date către China şi spune că toate informaţiile sunt stocate pe servere din Statele Unite.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top