Scene catastrofale în Beirut. O explozie nimicitoare a devastat întreg orașul. Din primele informații, 100 de oameni au murit, iar alte 4.000 de persoane ai fost rănite. Explozia a fost auzită până în Cipru, iar cei mai mulți au crezut că este un atac cu bombă. Autoritățile au declarat că explozia s-a produs după ce o magazie cu materiale explozibile a luat foc. Reprezentații Crucii Roșii din Liban spun că spitalele sunt arhipline.

beirut explozii

O explozie uriașă a devastat capitala libaneză, Beirut și a distrus clădiri întregi, chiar și casa prim-ministrului Saad Hariri. Autoritățile spun că acesta este în siguranță. 100 de oameni au murit și 4.000 de persoane au fost rănite, în urma deflagrației.

Oră de oră, ambulanțele transportă răniții găsiți sub dărâmâturi. Nu mai sunt locuri, iar foarte mulți sunt așezați pe jos și tratați de medici. Doctorii fac apel la oameni să doneze sânge.

Autoritățile au declarat că incendiul s-a extins până la o magazie care depozita artificii și o mare cantitate de nitrat de amoniu. Din această cauză, fumul a căpătat o nuanță roșiatică. Sute de oameni au fost prinși sub dărămături, iar fumul a întunecat întreg orașul. Explozia a devastat capitala Libanului în cea mai tensionată perioadă din istoria sa. Țara este profund afectată de pandemie și trece prin cea mai grea criză economică și financiară din toate timpurile. 

[wpcc-iframe src=”https://www.youtube.com/embed/a059Suyj8bk” width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”]

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.