Un rapper din Chicago în vârstă de 26 de ani a fost ucis într-un triplu atac armat marți, în orașul din statul american Illinois, scrie NBC News. Carlton Weekly, cunoscut drept FBG Duck în zona de hip-hop a orașului Chicago, vorbea în piesele sale despre violența reprezentată de arme. El a fost rănit în piept, inghinal și în gât înainte de a-și pierde viața la spitalul Northwestern Memorial din Chicago.

FBG Duck

Pe lângă rapper, în ambuscadă au mai fost atacate alte două persoane, o femeie de 28 de ani, rănită în brațul stâng și un bărbat împușcat în spate. Statea femeii este una stabilă, în timp ce bărbatul se luptă pentru supraviețuire. Suspectul acestui triplu atac a fugit de la locul faptei, însă polițiștii au recuperat arma crimei.

FBG Duck a lansat un singur EP, în 2018. Big Clout a fost produs de labelul Columbia. Rapperul se lăudase anterior pe Youtube că are un contract de 1,7 milioane de dolari cu casa de discuri.

[wpcc-iframe src=”https://www.youtube.com/embed/TkrrfqqHERw” width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”]

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.