FIFA 20 Team Of The Season, evenimentul cu cele mai bune carduri oferite gratuit de EA SPORTS! Lista de jucători

Evenimentul TOTSSF a oferit jucătorilor o mulțime de super-carduri gratuite. Noile „Player Moments” sunt ale jucătorilor Raul Jimenez, pe poziția de atacant central, respective Ayoze Perez, pe poziția de atacant bandă dreaptă.

Raul Jimenez TOTSSF Moments Objectives – ST – 91 OVR

Made in Mexico: Oferă un asist folosind pasa la înaintare în meciurile Squad Battles/Rivals, folosind jucători de origine mexicană. Leap to LaLiga: Înscrie în trei meciuri diferite din Rivals, folosind atacanți din La Liga. Eagle Eye: Înscrie un gol cu latul în cinci meciuri diferite din Rivals, folosind jucători din Liga NOS. Wolf Pack Attack: Oferă un asist și înscrie în opt meciuri diferite din Rivals, folosind jucători din Premier League cu minim 4* weak foot.

Evenimentul „Player Of The Month” le va oferi jucătorilor de FIFA 20 un nou super-card! La Liga și Premier League, un duel fantastic. Cine reprezintă fiecare campionat  Cartudrile Player Moments din Fifa 20

Ayoze Perez TOTSSF Moments Objectives – RW – 89 OVR

Tenerife Talent:. Înscrie minimum trei goluri în două meciuri diferite de Squad Battles sau Rivals, folosind jucători de origine spaniolă. Premier League Performer: Oferă o pasă decisiva și înscrie un gol în patru meciuri diferite de Squad Battels sau Rivals, folosind jucători din Premier league. World Xlass Qin: Câștigă un meci la o diferență de minim trei goluri. Fine Finishing: Înscrie un gol cu latul în șapte meciuri diferite de Squad Battels sau Rivals.

Boga TOTSSF Moments Objectives – LM – 89 OVR

Chelsea Kid – Oferă patru pase de gol în meciurile de Squad Battles sau Rivals, folosind jucători cu maximum 3* Skill move și maximum 3* Weak Foot. Boga Blast – Înscrie un gol din afara careului în două meciuri separate de Squad Battles sau Rivals. Sassuolo Success – Oferă o pasă de gol din centrare în două meciuri diferite de Squad (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.