Şapte angajaţi ai Teatrului de Balet din Sibiu au fost testați pozitiv cu Sars-Cov-2. 58 de contacți direcți ai acestora au intrat în izolare la domiciliu.

Focar de Covid-19 la Teatrul de Balet din Sibiu

”Focarul a fost identificat în data de 03.08.2020, iar, până în prezent, un număr de șase persoane au fost internate: două la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu şi patru la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu. În urma anchetei au fost identificaţi un număr total de 58 de contacţi, dintre care 32 sunt contacţi de serviciu, iar 26 sunt contacţi de familie”, informează Prefectura Sibiu.

Instituția anunță și că au fost dezinfectate spaţiile de repetiţii şi întreaga Casă de Cultură, s-au restricţionat scenele care implică un număr mare de persoane pe o suprafaţă restrânsă şi se evită scenele cu contact direct apropiat îndelungat. Utilizarea duşurilor este interzisă, iar efectuarea coafurii şi machiajului se face cu echipamente de protecţie. De asemenea, angajaţilor li s-a recomandat să îşi monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie, potrivit Agerpres.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.