Fotbal: Badea (FC Argeş) – După duşul rece din prima etapă sperăm să câştigăm la Mediaş

Antrenorul echipei de fotbal FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca după duşul rece reprezentat de înfrângerea cu FC Botoşani din prima etapă (scor 2-3) formaţia sa să îşi revină şi să câştige partida din deplasare cu Gaz Metan Mediaş.

„O să fie o partidă dificilă, o luptă, pentru că suntem două echipe care am suferit modificări în această vară. După duşul extrem de rece din prima etapă sperăm să facem un joc bun în urma căruia să putem câştiga la Mediaş. O victorie ar însemna enorm în condiţiile meciului precedent. Noi oricum tot timpul am pregătit echipa la victorie. Nu a existat niciun moment în mintea noastră gândul să jucăm la egal. Însă tot timpul avem un plan B, cum trebuie să ne comportăm când suntem conduşi pe final sau când avem avantaj. Toate lucrurile astea duc la o gândire strategică la final astfel încât o partidă dacă nu poţi să o câştigi, măcar să nu o pierzi. Însă gândul nostru este la victorie”, a afirmat Badea.

Tehnicianul menţionează că are nevoie de transferuri în special pe axul central al echipei.

„În continuare avem nevoie de un portar, fundaş central, mijlocaş central, deci tot axul… Noi căutăm să îmbunătăţim echipa. Listele de jucători pentru transfer au avut în componenţă, cu tot respectul, de la bucătari, până la fotbalişti cu care nu putem să intrăm în contact pentru că ei cer foarte mulţi bani. Însă oricând, până în 5 octomrbrie când se încheie perioada de transferuri, vom căuta să aducem jucători care să fie peste ce avem în momentul de faţă în lot. Sunt soluţii pe care le gândim şi sper să luăm ceva ce merită pentru FC Argeş. Au fost situaţii în care ne hotărâsem să aducem un jucător, am zis OK, după care cel care ni l-a propus a zis că el costă 1 milion de euro şi nu putem să-l luăm. Deci sunt o grămadă de agenţi, lucrăm cu toţi, nu avem nicio problemă… dar când e să facem ceva concret ori sunt jucătorii prea scumpi, ori se retrag… deci sunt situaţii pe care nu le mai putem gestiona noi”, a explicat el.

Prezent la conferinţa de presă, fotbalistul Mihai Leca a afirmat că el şi colegii săi trebuie să înveţe din greşelile făcute în partida cu FC Botoşani.

„Gaz Metan Mediaş rămâne o echipă matură a campionatului. Important pentru noi este să învăţăm din greşelile făcute în meciul cu FC Botoşani şi să creştem de la meci la meci. Atât eu cât şi colegii mei mergem la Mediaş încrezători că putem scoate un rezultat pozitiv”, a menţionat fundaşul în vârstă de 28 de ani.

Echipa de fotbal FC Argeş întâlneşte, vineri, de la ora 18:00, în deplasare, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a Ligii I.
AGERPRES (V, AS-editor: Marius Ţone, editor online: Simona Aruştei)

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.