Fotbal: FC Dinamo neagă interesul faţă de jucătorii unor echipei rivale din Liga 1

FC Dinamo Bucureşti a dat publicităţii un comunicat, duminică, în care neagă interesul faţă de jucătorii unor echipe rivale din Liga 1, după ce mass-media a anunţat că alb-roşii fac demersuri pentru transferul internaţionalului român Constantin Budescu de la formaţia Astra Giurgiu, dar şi a altor fotbalişti.

Noua conducere a lui Dinamo a ţinut să îşi exprime “respectul atât faţă de toate cluburile rivale din România, cât şi pentru jucătorii şi antrenorii acestora, în special faţă de cei care activează în Liga 1”, iar pe de altă parte “profundul dezacord în ceea ce priveşte informaţiile false apărute în ultimele zile în mass-media despre un presupus interes din partea noastră în angajarea anumitor jucători de la echipe rivale”.

“Având în vedere schimbarea recentă a acţionarului majoritar în aceste momente premergătoare startului noului sezon competiţional, conducerea sportivă a clubului nostru doreşte să se adreseze tuturor suporterilor şi întregii suflări dinamoviste prin acest comunicat de presă şi solicită răbdare, înţelegere şi speranţă în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea unui proiect sportiv foarte interesant şi competitiv. În acest sens, este de remarcat faptul că lucrăm foarte mult pentru a forma, cât mai curând posibil, o echipă pentru performantă în Ştefan cel Mare, lucru care să ne ofere depline garanţii sportive pentru a readuce Dinamo Bucureşti în locul pe care îl deţine în fotbalul românesc prin istorie, prestigiu şi tradiţie”, se mai arată în comunicat.

Noul acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti este, începând de joi, compania Benel International SA, reprezentata de spaniolul Pablo Cortacero.

Tot duminică, FC Dinamo a anunţat prelungirea contractelor antrenorului Gheorghe Mulţescu şi directorului tehnic Cornel Ţălnar.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)

 

Sursa foto: FC DINAMO BUCURESTI/facebook.com

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top