Fotbal: Ionel Gane, Javi Reyes şi Leo Fuentes Martínez, în staff-ul lui Cosmin Contra la Dinamo

Staff-ul noului antrenor principal al echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, va fi alcătuit din Ionel Tersinio Gane (antrenor secund), Javi Reyes (preparator fizic) şi Leo Fuentes Martínez (antrenor portari), anunţă gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare pe site-ul său oficial.

Cosmin Contra va conduce joi, de la ora 18:00, la baza sportivă de la Săftica, prima şedinţă de pregătire în noul său mandat pe banca tehnică a dinamoviştilor.

Antrenamentul este închis presei, accesul reprezentanţilor mass-media fiind restricţionat conform reglementărilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19.

Fostul selecţioner al primei reprezentative de fotbal a României, tehnicianul Cosmin Contra, a fost instalat, miercuri, în funcţia de antrenor principal al echipei FC Dinamo. Acesta a semnat un contract valabil două sezoane cu gruparea alb-roşie.

Cosmin Contra îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Mulţescu, antrenor al cărui contract a fost reziliat tot miercuri de conducerea FC Dinamo.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Simona Aruştei)

 

Citiţi şi:

 

Fotbal: Cosmin Contra este noul antrenor al echipei FC Dinamo

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.