Fotbal: Preşedintele echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime – Ordabasî Şimkent este un adversar accesibil în Europa League

Finanţatorul formaţiei FC Botoşani, Valeriu Iftime, şi-a manifestat, luni, satisfacţia faţă de rezultatul tragerii la sorţi pentru primul tur preliminar al Europa League la fotbal.

El a declarat, pentru AGERPRES, că echipa Ordabasî Şimkent din Kazahstan este una “accesibilă” şi speră într-o calificare a jucătorilor săi în faza următoare a competiţiei europene.

“Pare accesibil faţă de ceea ce mă temeam eu, Lech Poznan sau Partizan Belgrad. Pare o echipă OK. Suntem pe aceeaşi zonă, dar sper că avem puterea să trecem peste ei, aşa că jucăm să vedem care câştigă”, a afirmat Iftime.

El ia în calcul varianta ca partida cu formaţia din Kazahstan să se dispute pe un teren neutru, în condiţiile în care, din cauza pandemiei de coronavirus, românii au interdicţie de intrare în această ţară.

Meciul contra formaţiei Ordabasî Şimkent va avea loc într-o singură manşă, pe 27 august, echipa kazahă fiind organizatoarea. AGERPRES/ (A- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea) 

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top