Fotbal: Răzvan Burleanu – Cu siguranţă vom avea dificultăţi financiare; invităm cluburile din Liga I la precauţie

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, la finalul şedinţei Comitetului de Urgenţă al FRF, că vor exista dificultăţi financiare în viitorul sezon al Ligii I şi că federaţia recomandă cluburilor să fie precaute pentru a menţine stabilitatea financiară „sensibilă”.

„Cu siguranţă vom avea dificultăţi financiare. Trebuie să fii nebun să crezi că situaţia de dinainte de criză va fi aceeaşi. Când vorbim de pierderi, în primul rând nu au mai putut avea aceleaşi venituri din ticketing. În acelaşi timp, cheltuielile pentru cluburile noastre au crescut în această perioadă cu aceste măsuri sanitare. Şi această fereastră de transferuri va fi influenţată. Ne aşteptăm ca banii care vor fi în piaţă să fie mult mai puţini decât în fereastra de transferuri din anul anterior. Prin urmare, trebuie cu mare atenţie să gestionăm această situaţie. Noi invităm cluburile să fie precaute în următoarea perioadă, astfel încât să menţinem această stabilitate financiară, care este una destul de sensibilă. Dacă în primăvară nu am fi extins termenul pentru licenţieri astăzi am fi avut mult mai multe cluburi care nu şi-ar fi luat licenţa de Liga I”, a declarat oficialul FRF.

Referitor la suporteri, Burleanu a spus că federaţia va susţine prezenţa acestora pe stadioane doar atunci când va exista o siguranţă în ceea ce priveşte sănătatea.

„Ne dorim ca suporterii să revină cât mai curând pe stadion. În acelaşi timp, noi, ca federaţie vom susţine prezenţa suporterilor pe stadioane doar atunci când vom fi siguri că nu există niciun risc în ceea ce priveşte sănătatea acestora”, a mai spus Răzvan Burleanu.
AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.