Fotbal: Teja (FC Voluntari) – Avem nevoie de jucători pe toate posturile, obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare

Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Mihai Teja, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă online, că are nevoie de jucători pe toate posturile, el precizând că în momentul de faţă, ţinând cont de plecările din lot din pauza competiţională, obiectivul formaţiei sale în noul sezon este salvarea de la retrogradare.

„Au plecat 14 jucători faţă de echipa din sezonul trecut. Avem un lot mult mai tânăr pentru că am promovat de la echipa a doua şi de la centrul de copii şi juniori jucători tineri. Nu va fi uşor nici pentru ei şi nici pentru noi. Însă încercăm să reconstruim echipa. Nu mai avem bugetul de anul trecut şi nici timp suficient, aşa că va fi destul de greu. Dar încercăm să scoatem maximum din ce avem. Acum avem nevoie de jucători cam pe toate posturile. E nevoie de dubluri ca să poţi să îţi propui obiective îndrăzneţe. În momentul de faţă, echipa fiind în reconstrucţie, primul nostru obiectiv este salvarea de la retrogradare. După aceea, dacă ne putem clasa pe un loc mai sus decât cel de anul trecut va fi cu atât mai bine”, a afirmat tehnicianul.

Teja speră ca FC Voluntari să obţină a doua victorie consecutivă în acest debut de sezon, dar în acelaşi timp îşi atenţionează jucătorii că UTA, adversara de vineri, din etapa a 2-a a Ligii I, este o echipă care poate pune probleme deşi e nou promovată.

„Ne bucurăm că am început cu dreptul noul sezon. Jucam acasă în prima etapă şi era foarte importantă victoria cu Gaz Metan. Venim după o pauză competiţională foarte scurtă în care s-au schimbat foarte multe lucruri, suntem la început de drum. Eu îmi doresc la fiecare meci să câştigăm cele trei puncte pentru că victoriile aduc linişte şi încredere. Acum vom întâlni o echipă bună, o echipă puternică… UTA chiar dacă e nou promovată din Liga a II-a consider că îşi merită locul în Liga I pentru că foarte mult timp a fost pe primul loc în sezonul precedent. UTA e o echipă solidă şi omogenă, a mai transferat şi câţiva jucători buni şi atunci nu va fi uşor. Se inaugurează şi stadionul lor, aşa că va fi dificil. Însă noi mergem să obţinem victoria. Orice echipă poate pune probleme. UTA are un joc solid, dar noi vom încerca să dăm maximum şi la acest meci”, a precizat antrenorul.

Echipa de fotbal FC Voluntari întâlneşte, vineri, de la ora 21:00, în deplasare, formaţia UTA, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a Ligii I.
AGERPRES (V, A-editor: Marius Ţone, editor online: Simona Aruştei)

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.