Gigi Becali, o nouă aroganță la adresa rivalilor de la CSA Steaua. „Poate îmi vine o idee și spun că vreau să-i țin încă un an în Liga 3”

Gigi Becali continuă războiul cu echipa finanțată de Ministerul Apărării. CSA Steaua a promovat în Liga a treia, iar Gigi Becali vrea să nu o lase să promoveze în eșalonul secund. Finanțatorul FCSB vrea să aducă jucători buni la echipa secundă a FCSB și să dea bătăi de cap formației conduse de Daniel Oprița. Se anunță un cutremur în Liga a treia. CSA Steaua a promovat și ar putea să fie repartizată în serie cu Academia FCSB. Cele două formații ar urma să se înfrunte pe noul stadion de 100 de milioane de euro ce va fi gata în toamnă. Gigi Becali și-a făcut deja planul. Și vrea să dea o lovitură devastatoare în duelul cu echipa antrenată de Daniel Oprița. „Nu cumpăr nimic și nu vând nimic. Aduc și jucătorii pe care îi am împrumutați, ca să avem lot puternic. Cine știe ce se întâmplă? Poate ajungem să jucăm cu CSA Steaua! Echipa a noastră a doua poate să joace cu CSA Steaua în Liga a treia. Acum râd… Este posibil să-mi vină o idee și să spun: «Hai, să țin CSA Steaua un an în Liga a treia». Cine știe ce îmi vine în cap…” a declarat Gigi Becali la Digi Sport. The post Gigi Becali, o nouă aroganță la adresa rivalilor de la CSA Steaua. „Poate îmi vine o idee și spun că vreau să-i țin încă un an în Liga 3” appeared first on Prosport.

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top