Gigi Mulțescu și-a reziliat contractul cu Dinamo | EXCLUSIV

Tehnicianul Gigi Mulțescu și-a reziliat miercuri, 26 august, contractul cu Dinamo. Întreruperea acordului a fost semnată în această dimineață! Noul antrenor al trupei din „Ștefan cel Mare” e Cosmin Contra. Propunerea investitorilor spanioli pentru antrenor și staff-ul său a fost de a continua în cadrul clubului, însă cel poreclit „SMURD” a anunțat recent la ProSport Live că acceptă varianta doar în anumite condiții: „Nu discut pe tema asta. Mă retrag dacă vrei să vorbim despre asta. Nu rămân în club indiferent de situație. Unii jucători fac refacere, alții normal. Eu nu pot să zic nimic. Există un regret că nu am câștigat, mai ales că am reintrat în joc… Ne-am obișnuit cu penalty-urile refuzate lui Dinamo… În ce situație. Ești la 3 metri de locul infracțiunii și tu nu vezi. Ce să mai crezi?”. Îi prelungiseră contractul lui Mulțescu săptămâna trecută Interesant e că la data de 17 august, dinamoviștii anunțau că s-a ajuns la un acord pentru prelungirea acordurilor lui Gheorghe Mulţescu și Cornel Ţălnar, totul fiind parafat în prezența noului  directorul sportiv Rufo Collado. „Sunt bucuros să anunţ că am convenit prelungirea contractelor cu Gheorghe Mulţescu şi Cornel Ţălnar. Dinamo are nevoie de profesionalismul şi devotamentul celor doi tehnicieni faţă de culorile clubului” spunea oficialul iberic.

„E o rușine că-l înlocuiesc pe Gigi Mulțescu! A acceptat orice, chiar și această umilință!” Ion Marin (65 de ani) a vorbit despre situația lui Mulțescu, fostul tehnician al roș-albilor criticând decizia conducerii: „E o rușine că Gigi o să fie schimbat. Noul antrenor o să aibă timp să îi cunoască pe jucători și o să vină și acei fotbaliști spanioli pentru că vine pauza competițională. A fost lipsă de respect față de Gigi Mulțescu. Mai vorbesc cu el din când în când. El a acceptat orice pentru Dinamo, a acceptat și această umilință”.

Cosmin Contra, noul (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.