La CFR Cluj nu curge lapte și miere, așa cum susțin șefii. Clubul are datorii la jucători! „Sunt doar 3 sau 4 echipe în Liga 1 care plătesc la timp”

Sunt tensiuni la CFR Cluj chiar dacă echipa a câștigat al treilea titlu consecutiv. Jucătorii s-au plâns că nu sunt cu salariile la zi, iar Damjan Djokovic a strigat că își vrea banii. Marius Bilașco a intrat în direct la televiziune și a spus că întârzierile nu sunt mai mari de 12 zile. A fost contrazis de președintele de la „Asociația Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori din România”. Jucătorii de la CFR Cluj s-au plâns că nu și-au luat banii, iar GSP a scris că sunt fotbaliști care au de primit și 130.000 de euro. Veștile au fost rapid infirmate de conducătorii echipei ardelene. Marius Bilașco a recunoscut că sunt ceva întârzieri, dar a spus că acestea nu depășesc două săptămâni „Există o datorie la jucători, o întârziere de 10-12 zile, care cred că se va achita în această săptămână. Primele de meci trebuie achitate până la 30 de octombrie 2020, conform contractelor. Dacă patronul a dorit să dea o parte din bonusuri la finalul anumitor luni, a fost doar dorința lui. A vrut el să facă asta. Sunt șase sau șapte prime neplătite către jucători. Toți jucătorii și-au luat mereu toate bonusurile, de trei ani de zile, de când sunt eu la CFR Cluj. Pe luna aprilie se va lua în condițiile în care echipa se va califica în grupele unei competiții europene. A fost o înțelegere cu fotbaliștii, împreună cu conducerea. Majoritatea jucătorilor au fost la întrunire și au fost de acord. Restul lunilor sunt achitate, inclusiv mai”, a declarat Marius Bilașco pentru Digi Sport. Președintele AFAN îi contrazice pe cei de la CFR Cluj Conducătorii de la CFR Cluj au primit o replică din partea AFAN. Președintele sindicatului are informații că lucrurile nu stau deloc așa. „Cred că mai sunt 3 sau 4 cluburi în Liga 1 care mai plătesc la timp. CFR nu e printre ele. Viitorul, da. Majoritatea au întârzieri decente, iar decente înseamnă o lună sau două. Sunt multe bonusuri de (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top