Marea Britanie: Palmerston, motanul care a locuit 4 ani la Ministerul de Externe din Londra, se retrage la ţară

Palmerston, pisica care a locuit la Ministerul de Externe britanic timp de patru ani şi jumătate, va părăsi reşedinţa sa din Londra pentru a se retrage în mediul rural, relatează agenția de presă Reuters, preluată de Agerpres.

Într-un mesaj adresat celor peste 100.000 de urmăritori pe Twitter, pisica alb cu negru, care a trăit cândva la adăpostul de animale Battersea Dogs & Cats Home, a anunțat  că vrea să petreacă mai mult timp relaxându-se departe de lumina reflectoarelor.

“Mi-a plăcut să urc în copaci şi să alerg pe câmp în jurul noii mele locuinţe de la ţară”. “Îmi va fi dor să aud paşii unui ambasador şi să ies din ascunzătoare pentru a vedea cine este”, i-a scris Palmerston subsecretarului de stat în Ministerul de Externe, Simon McDonald, într-o notificare oficială cu antetul instituţiei, datată 7 august, semnată Palmerston şi având amprenta a două lăbuţe.

Motanul Larry rămâne la Downing Street, unde locuieşte din 2011, în timp ce colegul lui felin Gladstone îşi păstrează postul la Ministerul de Finanţe, precizează sursa citată.

Here’s my favourite tree to climb pic.twitter.com/RXmbQxmSQz

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top