Critic National
, , Critic National, Critic National

Mexicul a înregistrat sâmbătă un nou record de infectări cu Sars-Cov-2, pentru a doua zi consecutiv. În doar 24 de ore, au fost confirmate 9.556 de cazuri de contaminare, țara fiind pe locul al treilea în lume în funcție de decesele raportate, după SUA și Brazilia.

Bilanțul epidemiei de coronavirus din Mexic a ajuns la 434.193 de cazuri de infectare și 4.472 de decese, cu 784 mai multe față de ziua precedentă. Vineri, numărul noilor cazuri de infectare cu Sars-Cov-2 raportate pentru ultimele 24 de ore a fost de 8.458, iar cel al deceselor, de 688.

Țara a urcat pe locul al treilea în lume în funcție de numărul deceselor cauzate de Sars-Cov-2, după SUA (157.905 ) şi Brazilia (93.616).

Cu toate acestea, rata de mortalitate din Mexic, unde populaţia depășește 128,8 de milioane de locuitori, este mai mică decât în alte ţări din Europa şi America Latină, fiind de 356,8 decese la un milion de locuitori.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi