Omagiu pentru asistenta medicală de la Ambulanţa Prahova care a murit după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Focar de Covid și la DSP Prahova

O asistentă medicală de la Ambulanţa Prahova a murit în zece zile după ce a fost confirmată cu covid 19. În cazul ei, boala a evoluat accelerat şi nu au putut fi salvată. Prahova este de săptămâni bune un judeţ problemă: la mijlocul lunii iunie erau 170 de cazuri active, acum sunt aproape 3800. Au covid şi mai mulţi angajaţi de la call centerul Direcţiei de Sănătate Publică.

Sirenele ambulanțelor din Prahova au sunat la unison pentru a aduce un omagiu asistentei medicale Daniela Mireţ. La 50 de ani, femeia s-a stins după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Daniela a fost răpusă în nici două săptămâni. La mijlocul lunii a început să se simtă rău şi de la o zi la alta s-a simţit tot mai rău. Primele simtome le-a avut pe 13 august, iar a doua zi a ajuns la spital, unde, în urma testului, a aflat că are covid 19. De atunci, boala s-a agravat continuu.

Cazul readuce în atenție pericolele la care se expun salvatorii. De foarte multe ori sunt induşi în eroare intenţionat de cei care sună la 112 şi cer ajutor. Şi alți 13 angajați ai Serviciului de Ambulanță Prahova sunt infectați cu noul coronavirus.

Prahova este unul din judeţele roşii. Este focar de Covid şi la Call Center-ul de la DSP Prahova. Șapte dintre cei 31 de angajați sunt pozitivi. În total, la nivelul județului 237 de persoane din sistemul medical sunt infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre medici, asistente, infirmiere, ambulanțieri.

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top