Skip to content
Critic National
Meniu
  • Home
  • Politica
  • Justitie
  • Social
  • Sanatate
  • Lifestyle
  • Fapt divers
    • Revista presei
  • Comunicate de presa
  • Anunturi
    • Afaceri, prestari servicii si firme
    • Agro si industrie
    • Animale de companie
    • Auto, moto si ambarcatiuni
    • Casa si gradina
    • Electronice si electrocasnice
    • Imobiliare
    • Locuri de munca
    • Mama si copil
    • Moda si frumusete
    • Timp liber, hobby, sport si arta
  • Contact
Meniu

Patronul din Liga 1 care vinde pâine: „Toată viața voi fi brutar”. Rețeta secretă care i-a adus succesul: „Mi-am zis că voi da lovitura și nu m-am înșelat”

Publicat: 02 august 2020

Laszlo Dioszegi e patronul celor de Sepsi, echipă aflată în play-out-ul Ligii 1. În 1996, familia finanțatorului clubului din Sfântu Gheorghe a pornit afacerea, o mică brutărie, cu un singur cuptor şi o singură maşină de cărat marfa. În 2000, familia Dioszegi cumpără acţiunile asociatului și doi ani mai târziu îi donează brutăria lui Laszlo. „Fotbalul îmi ocupă mai mult timp acum. Sunt concentrat pe acest final de campionat, unde nu suntem salvați de la retrogradare. Sper să rămânem și la anul în prima liga. Oricum, fotbalul este mult mai costisitor că o brutărie”, a declarat patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, pentru Ziare.com. „Afacerea au început-o ai mei, prin 1996, și în 2002 mi-au cedat mie totul. Am fost nevoit să mă ocup în totalitate de acest lucru. Chiar dacă am terminat Facultatea de Matematică Fizică, tot în brutărie m-am regăsit. Noaptea făceam pâine, dimineață eram șofer, mă duceam să livrez pâinea făcută și după amiază mă ocupăm de actele contabile ale firmei. A fost o perioada frumoasă, m-am ocupat de tot, până am reușit să mai aduc oameni. Din 1997, eu am început să lucrez în brutărie. Și m-a prins microbul, știu cum se face o pâine adevărată”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

Laszlo Dioszegi: „Îmi strigă lumea pe stadion ceva legat de brutărie, dar nu mă deranjează absolut deloc” „În 2008,am încercat tot felul de rețete. Mergeam în satele vecine și întrebăm femeile bătrâne, cum fac ele pâine, cum au învățat-o de la bunici. Mi-a prins bine, m-am inspirat și de acolo. Tot anul mi-am pus mintea la contribuție și în decembrie 2008 mi-a ieșit o rețeta foarte bună legată de pâine cu cartofi. Am început să nu mai pun drojdie. Făînă trebuie să fie la fel, temperatura la fel, cuptorul la fel. Sunt mici secrete care ajută să facă o pâine foarte bună. Mi-am zis că voi da lovitură. Și nu m-am înșelat. Acea pâine a câștigat numeroase (…)

cititi articolul complet în ProSport

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2025 Critic National Toate drepturile, rezervate.