Critic National
, , Critic National, Critic National

Liberalii s-a reunit în prima ședință de campanie, după ce PNL și USR-PLUS au căzut de acord pe candidaturile comune pentru sectoarele din București. Președintele PNL – Ludovic Orban urmează să susțină declarații de la sediul PNL.

Liderii PNL, USR și PLUS au anunțat oficial, sâmbătă, că s-au înțeles în privința unor candidaturi comune și pentru primăriile de sector din București la alegerile locale din 2020.

Președintele PNL Ludovic Orban anunță că, totodată, s-a decis susținerea candidatului independent Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei.

„E foarte important că cele mai importante formațiuni de dreapta și-au dat mâna după negocieri destul de lungi și destul de complicate. Obiectivul nostru este de a elibera Bucureștiul de sub dominația PSD care a adus în București incompetență, haos administrativ, tergiversarea rezolvării problemelor cu care se confruntă Bucureștiul, corupție, birocrație și o calitate execrabilă a serviciilor publice”, a spus Ludovic Orban.

El s-a declarat convins că PNL împreună cu USR-PLUS vor câștiga alegerile locale din Capitală.

BPN al PNL a validat, de asemenea, toți candidații partidului pentru funcțiile de președinți de consilii județene și de primari de municipii reședință de județ.

Candidații PNL-USR-PLUS sunt:

Sectorul 1 – Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 – Radu Mihai (USR)

Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL) 

Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS)

Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL)

Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL)

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi