Probleme cu parcarea în Bucureşti? Cum să găseşti rapid un loc, fără probleme şi civilizat – Aplicaţia amparcat.ro

Amparcat.ro este cea mai noua aplicaţie pentru mobil care îţi permite parcarea în Bucureşti simplu şi civilizat. Despre ce face aplicaţia, cum se foloseşte şi ce trebuie să ştiţi despre cea mai bună soluţie pentru a găsi un loc de parcare în Bucureşti puteţi citi mai jos.

Odata instalată pe telefon de pe site-ul amparcat.ro sau din Googleplay ori Appstore aplicaţia îţi găseşte automat parcarea în care te afli, îţi selecteaza automat tariful orar şi îţi permite plata prin apăsarea unui singur buton.

Înregistrarea maşinii tale şi a numărului de telefon îţi vor permite să primeşti alerte când expiră timpul, alerte cu parcarea în locuri nepermise şi evitarea de amenzi inutile.

Ce face amparcat.ro?

Această soluție mobilă de plată a parcării ne ajută să scăpăm de o mulțime de acțiuni tipice și inutile cu care am fost obișnuiți:

să găsim un aparat de parcare în apropiere să avem suficienți bani la noi (pentru că plata cu cardul oricum nu prea funcționează) să nu uităm să punem bonul de parcare în loc vizibil în parbriz să nu uităm pentru cât timp am plătit parcarea ca să nu expire și să luăm amendă să revenim la mașină să prelungim parcarea dacă trebuie să stăm mai mult în oraș să ne amintim unde am parcat, mai ales în alt oraș (recunoaște, ni s-a întâmplat fiecăruia)

Beneficii

Timp

Plătește orice parcare publică din Oradea şi Bucureşti în 3 pași simpli și nu îți mai irosi timpul căutând bancomate și aparate de plată pentru parcări.

Bani

Cea mai ieftină, inteligentă și convenabilă metodă de a-ți plăti parcarea, la doar 2.6 RON pe oră cu tot cu TVA.

Confort

Plătește de câte ori vrei cu cardul introdus. Prelungește parcarea oriunde ai fi. Primești doar notificări importante!

Cum învăţ sa folosesc Amparcat.ro?

În cadrul secțiunii Cont din aplicația mobilă se regăsește link către Manual de utilizare. Te rugăm să citești și Termeni și condiții împreună cu Politica (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.