Critic National
, , Critic National, Critic National

Scandal în PSD. Se ascut cuțitele în partid înaintea congresului programat să aibă loc luna aceasta. Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, vrea cu orice preț șefia Consiliului Național. El intră în bătălia internă din partid cu Vasile Dâncu, care tocmai a fost propus de PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Național, relatează Realitatea PLUS.

Șeful PSD Vaslui spune că vrea să candideze deoarece partidul social democrat traversează o perioadă extrem de complicată din punct de vedere al structurilor de conducere. El a mai declarat că nu și-a dorit alte funcții până în prezent și nici acum nu ia în considerare alte variante, cum ar fi cea de președinte sau secretar. Însă vrea să îi încurajeze și pe membrii mai tineri să aibă curajul de a se implica în roluri de conducere și coordonare în partid.

Dumitru Buzatu se va lupta cu Vasile Dâncu, care este în prezent președinte interimar al Consiliului Național. Decizia se va lua la Congresul partidului care va avea loc pe data de 22 august.

Vă reamintim că liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la finalul ședinței Comitetuluji Executiv Național (CExN) al partidului din 30 iulie, că l-a propus pe Vasile Dîncu pentru a prelua funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Naţional al social-democraților, propunerea sa fiind validată de CExN.

Ciolacu a subliniat atunci că Vasile Dîncu este un om de stânga autentic, „profesor respectat”, fost vicepremier şi ministru al Dezvoltării: „Preşedintele Consiliului Naţional coordonează toate departamentele partidului. Este un motor de reformă şi restructurare a partidului”.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi