Teama de COVID-19 îi face pe cei mai mulți europeni să aleagă vacanțele interne. Consecința: blocajele în trafic

Europenii au intrat în vacanță, iar asta se vede și în trafic. Sunt blocaje la frontiera Austriei cu Slovenia și ambuteiaje pe autostrăzile din Franța, Italia sau Spania, care duc spre mare.

Zilele caniculare sunt mai ușor de suportat pe plajă, însă drumul pînă la relaxare nu este lipsit de obstacole. Imaginile alăturate sunt de la frontiera dintre Slovenia și Croația, unde se așteaptă două sau trei ore. Situația se repetă și la granița dintre Austria și Slovenia, unde coloanele de mașini se întind pe 10 km.

Se controlează temperatura șoferilor și se fac verificări în funcție de zonele de risc în contextul pandemiei. Teama de coronavirus a limitat călătoriile externe, așa că mulți francezi, italieni și spanioli au ales destinații interne.

În pofida multiplelor benzi, autostrada Paris-Nantes pare sufocată de traficul de vacanță. Situația nu este mai bună nici pe autostrada din Italia, care leagă Bologna de Rimini și alte destinații de vis. În acest an se observă mai mult că oricînd că turiștii preferă să stea mai multe în trafic decît să zboare către destinații îndepărtate.

 

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top