Un concurs de scurtmetraje cu tema anticorupție organizat de DGA a fost promovat la TIFF 2020. Competiția este deschisă atât amatorilor, cât și profesioniștilor

Lansare inedită, anul acesta, la Festivalului Internațional de Film Transilvania. În cadrul TIFF a fost promovat un concurs de scurtmetraje cu tema anticorupție. Participanții se pot înscrie, începând cu luna octombrie, la două secțiuni: cea pentru amatori și cea destinată profesioniștilor. Iar concursul este organizat de către Direcția Generală Anticorupție, din Ministerul de Interne!

Festivalul Internațional de Film Transilvania promovează, pe lângă pelicule pentru publicul larg, și un concurs de scurtmetraje cu tema anticorupție și integritate. Câștigătorii vor obține premii în valoare de două mii de euro, urmând că filmele să fie utilizate ulterior în promovarea activităților Direcției Generale Anticorupție.

Competiția este deschisă atât amatorilor, cât și profesioniștilor din domeniul cinematografic.

De la evenimentul de lansare nu a lipsit nici reputatul actor Dorel Vișan.

Obiectivul concursului de scurtmetraje lansat de Direcția Generală Anticorupție constă în implicarea tinerilor în crearea unor mesaje educative cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat. Participanții se pot înscrie începând cu luna octombrie, iar detaliile sunt disponibile pe siteul rofaracoruptie.ro.

 

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top