Critic National
, , Critic National, Critic National

Odată cu numirea aleșilor locali ai alianței dreptei, se poate spune că a început pre-campania electorală. După conferința unde s-a bătut în cuie candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, Ludovic Orban și Nicușor Dan au ieșit la o plimbare prin București, relatează Realitatea PLUS. Așa au avut prilejul să afle ce păreri are tineretul bucureștean despre politică.

 

Premierul și candidatul dreptei la Primăria Capitalei au intrat în vorba cu tinerii ieșiți la o terasă din București.

„Școala?”, spun tinerii.

„Ei, cu scoala mai usor…”, le-a răspuns Ludovic Orban. „Da”, răspund tinerii râzînd.

„V-ați adaptat în perioada pandemiei la scoala online?”, îi întreabă premierul.

„Da, da, da. E mai greu intr-un fel, dar da, e ok. E mai greu de înțeles. Nu e ca la școală. La scoala inteleg mai usor”, a răspuns unul dintre ei.

Tinerii i-au mai mărturisit premierului că vizează mai degrabă străinătatea pentru studii.

„Aș vrea sa parasesc Bucureștiul, ce-i dreptpentru studii. Ulterior poate m-aș reintoarce, dar asta este ce-mi doresc actualmente”, spune unul dintre ei.

„Să știi că și în România universitatiile sunt bune si fac performante. Sfatul meu e… fă primii trei ani in tara si pe urma poti merge la masterat la alta universitate. Oriunde te-ai duce, până la urma tot vei fi perceput și tratat ca un străin. Acasă întotdeauna e mai bine… Vă doresc succes oricum”, le-a spus Orban.

Nicușor Dan pare să aibă trecere în rândul liceenilor.

„Consider că aveți o oarecare deschidere care ne-ar permite să ducem Capitala intr-o directie europeana in momentul de fata comparativ cu actuala administratie, evident. Deci, vă susțin”, i-a spus unul dintre tineri lui Nicușor Dan. 

Ludovic Orban și Nicușor Dan au părut foarte degajați în compania tinerilor.

Întâlnirea cu premierul și cu Nicușor Dan a fost catalogată drept specială de unul dintre tinerii cu care cei doi au stat de vorbă. 

„Interactiunea a fost una deschisa, mie-mi place totusi faptul ca au iesit in strada cumva sa interactioneze cu populatia”, a mai spus un alt tânăr.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi