Prinţul Charles al Marii Britanii îi îndeamnă pe români să îşi petreacă vacanţele în țara lor, pentru a-i descoperi „bogăţiile de necrezut”. Mesajul apare într-un film realizat recent şi prezentat marţi la reşedinţa sa din localitatea covăsneană Valea Zălanului. 

VIDEO Prințul Charles îi sfătuiește pe români să-și petreacă vacanțele în țara lor

Moștenitorul coroanei și-a exprimat regretul că, din cauza pandemiei, anul acesta nu a putut călători în România, dar spune că va continua să pledeze pentru protejarea „comorilor unice” ale țării noastre.

Filmulețul promoțional de cinci minute a fost realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley, producătorul seriei de documentare Wild Carpathia, cu scopul de a sprijini industria turismului din România, potrivit Agerpres.

Prinţul Charles, care narează acest film, își aduce aminte cum, în urmă cu 20 de ani, la prima sa vizită în România, a descoperit o ţară „uimitoare”, care de atunci i-a devenit aproape o a doua casă.

[wpcc-iframe style=”border: none; overflow: hidden;” src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fweradiosfantugheorghe%2Fvideos%2F343105063521147%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ scrolling=”no” allowfullscreen=”allowfullscreen”]

Gazda evenimentului de la Valea Zălanului a fost contele Tibor Kálnoky, administratorul casei de oaspeţi a prinţului Charles, dar și a altor proprietăţi ale acestuia, ce sunt oferite spre închiriere turiştilor. O noapte de cazare la casa din Viscri, în camera de oaspeți, costă 85 de euro, în timp ce o camera single poate fi închiriată cu 40 de euro.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.