Academica Clinceni, două transferuri într-o singură zi! Ilfovenii au achiziționat un jucător român din Italia

Academica Clinceni a anunțat două transferuri într-o singură zi. Au semnat mijlocașii Lucian Dumitriu (27 de ani) și Andrei Cordea (21 de ani). Echipa antrenată de către Ilie Poenaru va fi completată de către cei doi mijlocași ce au jucat în sezonul trecut la Hermannstadt. Academica Clinceni i-a transferat pe Lucian Dumitriu și Andrei Cordea „Mă simt plin de entuziasm și dornic să ajut echipa. Vreau să mă integrez cât mai repede şi să ajut echipa să îndeplinească toate obiectivele din acest sezon. Sunt un mijlocaş care face ambele faze şi ma consider un jucător muncitor. Îmim place foarte mult Sergio Ramos, chiar dacă nu este mijlocaş. Este un profeisonist şi un învingător. Mergând mai departe echipa preferată este Real Madrid”, a spus Lucian Dumitriu, pentru site-ul oficial al clubului.

250 de mii de euro este cota de piață a lui Lucian Dumitriu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 24 de meciuri a jucat Lucian Dumitriu pentru Hermannstadt, în sezonul trecut al Ligii 1. SC Bacău, Foresta Suceava și Hermannstadt sunt echipele pentru care a evoluat Lucian Dumitriu, până în prezent.

Andrei Cordea, eligibil pentru regula U21 Împrumutat în sezonul trecut de la Novara la Hermannstadt, Andrei Cordea a fost cedat definitiv la Academica Clinceni de către gruparea italiană. „Mă simt bine! Am avut deja primul antrenament. Este greu, dar pas cu pas voi ajunge la cel mai înalt nivel. Îmi doresc să joc cât mai mult și să ajut echipa să atingă toate obiectivele. Iar evoluția mea și rezultatele echipei să mă aducă în atenția echipei naționale de tineret. Sunt un jucător serios, muncitor și întotdeuna optimist. Îmi place foarte mult Mesut Ozil, iar ca echipă sunt atras de Barcelona”, a spus și Andrei Cordea.

50 de mii de euro este cota de piață a lui Andrei Cordea, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 18 (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.